top of page

Podcast serien: "Relationer på arbejde". 

I samarbejde med Sarah Netter

 

Har du prøvet at skifte arbejde for at forlade et frustrerende arbejdsmiljø og kort tid efter føle dig som hovedperson i en dårlig film? Efter et stykke tid alligevel ikke i stand til at starte forfra, men følt dig forfulgt af de samme konflikter, den samme ubehag i relationer, som minder om de tidligere?

 

Mange af os er klar over, at vores kompetencer, og vores samlede erfaringer fra opvækst, skolegang og arbejdslivet har stor betydning for vores evne til at kunne tackle vores arbejdsopgaver. Samtidig er vi bevidste om , at kvaliteten af vores relationer har stor betydning for kvaliteten af vores liv, i hvert flad med hensyn til vores privatliv. Betydningen af vores relationelle kompetencer, og erfaringer for vores arbejdsliv, bliver derimod ofte overset

 

I Podcasten "relationer på arbejde" belyser Sarah Netter og Christina Frydensbjerg perspektiver på de usynlige kræfter, som er med til at skabe vores arbejdsrelationer, dynamikker og konflikter mellem medarbejdere, ledere og kollegaer fra forskellige danske organisationer.

 

Ordet relationer beskriver den måde hvorpå to eller flere mennekser eller ting er forbundet. Men det beskriver også den måde et menneske eller ting har indvirkning på, eller relevans for, en anden. Når vi møder op på arbejde møder vi op med hele den usynlige pakke af vores interpersonelle organiseringer og dynamikker - vores relationelle bagage eller CV. Vær med på rejsen til at at forstå hvor meget den spiller ind uden vores bevidsthed om den og hvorfor det kan være så godt som umuligt at "tvinge" en venlig eller anden adfærd igennem.    

bottom of page