Hvordan og hvor

 

 

Du bestiller den første tid ved at sende mig en mail. Her aftaler vi hvor og hvornår, vi skal mødes. Du møder op i Arnestedet på den aftalte dag og aftalte tidspunkt. Hvis du kommer for tidligt, har du mulighed for at sidde lidt i vores venteværelse, hvor der er te og kaffe. Her under corona anbefaler vi dog, at du kommer så tæt på den aftalte tid som muligt og kommer direkte ind til mig. Der vil være vand og te til rådighed under vores snak. Hvis du ønsker kaffe så kan du også få det. 

 

Første session

I vores første session laver vi ikke terapi. Vi taler sammen for at få en forståelse af, hvad der ønskes hjælp til og for at fornemme, om der er basis for et videre samarbejde. Og jeg vurderer, om jeg vil kunne hjælpe. Hvis jeg vurderer, der er brug for hjælp, som jeg ikke kan tilbyde, kan du trygt regne med, at jeg sender dig videre. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering, men det sker at jeg anbefaler en anden vej. I det tilfælde vil jeg gøre mit for, at du kommer fra mig med andre trygge hænder til at tage imod dig. 

I første session får jeg et indtryk af hvilken tilgang, der vil være mest hensigtmæssigt, at gå til problemstillingen med. Det kan f.eks være, at vi går udelukkende terapeutisk til værks. Og det er det, der ønskes. Det kan også være, der er flere ting i spil, hvor det giver mening, at jeg tar forskellige metoder i brug, for at hjælpe. Det vil sige, at jeg anvender en kombination af de metoder, jeg har uddannet mig inden for, og har erfaring med. Jeg gør mig umage med at være åben og forklare, hvornår vi gør hvad, og hvorfor jeg mener, det vil være hjælpsomt. 

Prisen for første session er den samme, som de øvrige sessioner. 

 

Sessionerne finder sted i vores smukke praksis i ARNESTEDETApS, Østerbrogade 56D, 2100 København Ø, som ligger i en stille sidegade ved søerne og således ikke direkte ud til Østerbrogade. Man kalder også vejen for ABC vejen.

 

Du kan se billeder af lokalerne i galleri. 

 

Der er også mulighed for at mødes gående i Fælledparken. Her mødes vi ved metrostationen på Trianglen eller at mødes på zoom eller telefon.