top of page

Om 

Psykologi, ledelse og kommunikation har altid haft min faglige interesse, og jeg har derfor skrevet speciale og Ph.D indenfor stress, work-life balance og ledelse af social ansvarlighed. 

 

Har siden 2012 uddannet mig videre med en 4-årig psykoterapeutuddannelse, en coaching uddannelse, alle kurser jeg kan nå at deltage i, og specialiserer mig nu hos Steen Rassing og Jette Simon indenfor parterapien. 

Jeg arbejder primært med emotions-fokuseret terapi og med kommunikation, ledelse og filosofi. Og sætter en ære i at udføre mit arbejde på et etisk grundlag.

  

Jeg kombinerer min viden, mine metoder og erfaringer, så du får den hjælp du har brug for. 

 

I min forskning er jeg optaget af hvordan mennesker ledes og leder og organiserer sig selv og andre privat og på arbejde. Det relationelle, identitet, tillid og etik. Og i bund og grund hvordan vi lider og lever. Af at forbinde psykoterapien og parterapien med feltet organisation, kommunikation & ledelse. Ønsker herigennem at bidrage til udfordringer omkring indre og ydre konflikt og mistrivsel. Du kan se mit CV her.

Jeg udvider vedvarende min faglige viden i en retning, hvor jeg ikke låser mig fast på en enkelt forståelse. Jeg søger derfor også at forstå diagnoser i et større perspektiv.

Jeg er underlagt tavshedspligt og kvaliteten i min praksis sikrer jeg ved løbende at være i supervision og terapi. Jeg har været i supervision hos Psykolog og Psykoterapeut Hanne Gregersen og parterapeut Steen Rassing.

 

I øjeblikket modtager jeg supervision og egenterapi hos Psykolog og Psykoterapeut Rebekka Svarrer, Psykoterapeut Inge Holm, Psykoterapeut Lars Johansen, Psykolog Jette Simon, Psykolog Lone Algot og Psykolog Annette Frandsen. 

Se mit CV her

Jeg er medlem af og arbejder efter Psykoterapeutforeningens etiske og faglige retningslinjer.

Privat blev jeg skilt i 2009 som mor til to piger. Er siden blevet gift med Kim, som jeg har fået en pige og en dreng med og har nu fire børn på henholdsvis 22 år, 16 år, 8 år og 6 år.

Christina Frydensbjerg   0005.jpg
bottom of page