Om 

Det er vigtigt for mig, at du får tid og tryghed til at arbejde med netop det, der er vigtig for dig. Kun på den måde kan du få øje på din egen kompleksitet, forandre hvad du ønsker, og herigennem opnå større personlig frihed. Tillid er derfor særlig vigtig for mig, da jeg ved, den er afgørende for, at du får den forandring, du ønsker.

I min forskning er jeg optaget af hvordan mennesker ledes og leder og organiserer sig selv og andre privat og på arbejde. Det relationelle, identitet, tillid og etik. Og i bund og grund hvordan vi lider og lever. Du kan se mit CV her.

Jeg udvider vedvarende min faglige viden i en retning, hvor jeg ikke låser mig fast på en enkelt forståelse. Jeg søger derfor også at forstå diagnoser i et større perspektiv.

Jeg er underlagt tavshedspligt og kvaliteten i min praksis sikrer jeg ved løbende at være i supervision og terapi. Jeg har været i supervision hos Psykolog og Psykoterapeut Hanne Gregersen og parterapeut Steen Rassing. I øjeblikket modtager jeg supervision og egenterapi hos Psykolog og Psykoterapeut Rebekka Svarrer, Psykoterapeut Inge Holm, Psykoterapeut Lars Johansen, Psykolog Jette Simon, Psykolog Lone Algot og Psykolog Annette Frandsen. 

Jeg er medlem af og arbejder efter Psykoterapeutforeningens etiske og faglige retningslinjer.

Privat blev jeg skilt i 2009 som mor til to piger. Er siden blevet gift med Kim, som jeg har fået en pige og en dreng med og har nu fire børn på henholdsvis 20 år, 14 år, 6 år og 4 år.

FF3804E9-DB06-4671-930D-34729ABD9F6F_edited.jpg