Om 

Jeg er 42 år og har arbejdet professionelt med og studeret kommunikation, psykologi og relationer i 18 år.

På privatfronten benytter jeg mig selv af psykoterapien og har en del praktisk erfaring med fire børn på 3, 5, 13 og 19 år. Jeg har selv været igennem en skilsmisse og er nu gift for anden gang gennem 11 år. 

 

Jeg tror fuldt og fast på at vi konstant kan blive klogere på os selv og opdage nyt omkring os selv, hvis vi tør. Særligt i relation til andre. Og at det kan være hjælpsomt, ja umuligt, at gå den vejen på egen hånd.  

 

Det vigtigste for mig er, at du får den hjælp, du har brug for. Jeg kombinerer min viden og erfaringer, så du bedst mulig får den støtte du har brug for, men er samtidig ydmyg med, at min hjælp ikke altid er den bedste. Du kan derfor regne med, at jeg vil guide dig videre hvis jeg ikke er den rette for dig. 

 

Det betyder noget for mig, at du får tid og tryghed til at få øje på din egen kompleksitet og herigennem opnå større personlig frihed. Tillid er derfor særlig vigtig for mig, da jeg ved, den er afgørende for, at du få den forandring du ønsker. Jeg mener her omgivelserne er vigtige og selvfølgelig en faglig og en etisk ansvarlighed.

Jeg er underlagt tavshedspligt, og kvaliteten i min praksis sikrer jeg ved løbende at være i supervision. I øjeblikket modtager jeg løbende supervision hos Psykolog og Psykoterapeut Hanne Gregersen og Psykolog Rebekka Svarrer.

 

Jeg er medlem af og arbejder efter Psykoterapeutforeningens etiske og faglige retningslinjer.

 

Adfærd, relationer, psykologi og kommunikation har optaget mig, så længe jeg kan huske, og jeg er solidt uddannet indenfor området, hvor jeg også har skrevet kandidat speciale og Ph.D. Har siden 2012 uddannet mig videre i privat regi med en 4 årig psykoterapeutuddannelse, en coaching uddannelse og videre indenfor parterapien.

 

Jeg studerer dagligt alt, jeg synes gir mening fra kognitiv terapi og kommunikative tilgange til mere krops- og følelsesorienterede tilgange og filosofi, teologi og eksistentialisme. 

 

Med min videnskabelige og forskningsmæssige baggrund er jeg optaget af den praksisnære forskning med menneskers liv i organisationer og privat, hvor jeg har fokus på det relationelle, herunder identitet, tillid og etik.

 

Jeg er særlig optaget af hvordan mennesker ledes og leder og organiserer sig selv og andre privat og på arbejde. En faglighed og interesse jeg i bruger i kombination med den psykoterapeutiske praksis og mine egne personlige erfaringer i nysgerrigheden på, hvordan vi i praksis kan gøre noget andet, end det vi gør, hvis vi får øje på, at det, vi gør lige nu, ikke er konstruktivt. 

 

Jeg benytter enhver lejlighed til at komme på kurser og udvide min faglige viden i en retning, hvor jeg ikke låser mig fast på en endegyldig sandhed eller en rationel eller diagnostisk forståelse. Jeg tror ikke på, at der er en rationel sandhed at indfange. Måske nærmere, at det er en af vor tids største udfordringer, at vi bilder os det ind. Og helt forståelig, da tanken om, at vi skulle kunne kontrollere os, medicinere os, eller tænke os ud af vores problemer, er håbefuld og gør livet til at holde ud for de fleste. Det forstår jeg, men det er ikke desto mindre umuligt at leve et liv i frihed med den tilgang. Overlevelse ja, men ikke at leve.