Om 

Jeg søger altid at kombinere min faglighed, viden og erfaringer, så du får den bedste hjælp og støtte. Og er samtidig ydmyg og realistisk om hvor jeg kan være hjælpsom. Du kan stole på, at jeg henviser dig videre til mine dygtige kollegaer, hvis jeg ikke mener at kunne hjælpe dig.  

 

Jeg arbejder med kognitive og emotions-fokuserede metoder og med kommunikation, filosofi, teologi og eksistentialisme og sætter en ære i at udføre mit arbejde med mit etiske grundlag i ryggen.  

 

Jeg er optaget af adfærd, etik, relationer, psykologi og kommunikation og har skrevet kandidat speciale og Ph.D indenfor området. Har siden 2012 uddannet mig med en 4-årig psykoterapeutuddannelse, en coaching uddannelse og videre indenfor parterapien. 

 

I min forskning er jeg optaget af hvordan mennesker ledes og leder og organiserer sig selv og andre privat og på arbejde. Det relationelle, identitet, tillid og etik. Og i bund og grund hvordan vi lider og lever. 

Det er vigtigt for mig konstant at udvide min faglige viden i en retning, hvor jeg ikke låser mig fast på en enkelt forståelse. Jeg søger derfor også at forstå diagnoser i et større perspektiv.

 

Privat blev jeg skilt i 2009 som mor til to piger. Er siden blevet gift med Kim, som jeg har fået en pige og en dreng med og har nu fire børn på henholdsvis 19 år, 14 år, 6 år og 4 år.

 

Det betyder noget for mig, at du får tid og tryghed til at få øje på din egen kompleksitet og herigennem opnå større personlig frihed. Tillid er derfor særlig vigtig for mig, da jeg ved, den er afgørende for, at du får den forandring, du ønsker.

Jeg er underlagt tavshedspligt og kvaliteten i min praksis sikrer jeg ved løbende at være i supervision og terapi. Jeg har været i supervision hos Psykolog og Psykoterapeut Hanne Gregersen og parterapeut Steen Rassing. I øjeblikket modtager jeg supervision og egenterapi hos Psykolog og Psykoterapeut Rebekka Svarrer, Psykoterapeut Inge Holm, Psykoterapeut Lars Johansen, Psykolog Jette Simon, Psykolog Lone Algot og Psykolog Annette Frandsen. 

Jeg er medlem af og arbejder efter Psykoterapeutforeningens etiske og faglige retningslinjer.